Lidl aduce Oktoberfest in Romania
23 Septembrie 2012
Pentru a celebra celebrul festival al berii din Germania, Lidl ofera in urmatoarea saptamana, produse traditionale la Oktoberfest

In perioada 24 si 30 septembrie, in noul catalog Lidl vor fi prezente peste 60 de produse specifice celui mai mare festival din lume dedicat berii, Oktoberfest. In acest fel, clientii magazinelor Lidl vor putea cumpara produsele folosite la celebrul festival.

Dintre produse, nu vor lipsi berea Pils imbuteliata in butoaie de 5 litri cu robinet integrat, carnatii germani din regiunea Thuringen, salatele cu carne, celebrii covrigei Brezel si placintele cu cartofi cu specific saxon.

In saptamana care a trecut, Lidl a deschis un nou magazin in Miercurea Ciuc, cu peste 70 de locuri de parcare gratuite. Magazinul este situat pe strada Lunca Mare, iar programul este de luni pana sambata de la ora 8 la ora 21, in timp ce duminica magazinul este deschis intre orele 9 si 18.

In acest an, peisajul din retailul romanesc a cunoscut o dezvoltare puternica, majoritatea lanturilor de magazine sau supermarketuri au continuat expansiunea, prin deschiderea a zeci de noi magazine. Printre cei mai activi jucatori se remarca Mega Image, care a ajuns la peste 100 de magazine sau Penny Market.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping