LIDL a ajuns la 10 magazine in capitala
17 August 2012
In luna august retailerul german Lidl a inaugurat cel de-al zecelea magazin in Bucuresti, reteaua din Romania numara acum 143 magazine.

Magazinul este nou construit si se afla situat pe strada Morarilor la numarul 4. Lidl a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de retail autohtona, odata cu achizitia retelei de magazine detinuta de Plus.

La deschiderea magazinului, Lidl continua concursul -3 minute de cumpărături-, devenit traditie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, in saptamana inaugurarii, toti clientii care au un cos de cumparaturi de minim 100 lei au posibilitatea sa se inscrie la concurs. Castigatorul intra in cursa contra cronometru de 3 minute in urma careia va pleca acasa cu tot ceea ce reuseste sa puna in cos.

In prezent Lidl are peste 3300 de angajati care lucreaza in cele 143 de magazine, centre de distributie sau in sediul central.

Prin cresterea prezentei in capitala, cea mai importanta piata pentru retaileri, Lidl intensifica concurenta cu ceilalti retaileri de tip discount dar si cu marile lanturi de hypermarket-uri Carrefour sau Cora.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping