Lichidare de stoc la Profi
8 Februarie 2012
In perioada 6-12 februarie produsele comercializate in reteaua de magazine Profi pot fi cumparate cu un discount de pana la 70%.

In interiorul magazinelor rafturile marcate cu alb si negru semnalizeaza unde se afla cele mai bune preturi, produsele avand o reducere de pana la 70%.

In plus, la sfarsitul perioadei de reduceri toate cele 108 magazine Profi din Romania vor fi inchise pentru o zi, in data de 13 februarie 2012 urmand a fi redeschise a doua zi.

Pana in acest moment nu exista informatii clare privind scopul acestei campanii, daca se doreste inchiderea magazinelor Profi sau se urmareste repozitionarea acestora din magazine de tip discounter in retea de supermarketuri.

Reteaua Profi este detinuta de fondul de investitii Enterprise Investors si este cel de-al treilea lant de magazine din Romania, dupa numarul de unitati dupa Lidl si Penny Market avand 108 magazine.

In acest an managementul Profi anunta ca isi doresc deschiderea a 25 noi magzine in acest an continuand astfel campania afresiva de expansiune teritoriala care au caracterizat evolutia Profi in ultimii ani.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping