• Home
  • Shopping
  • Leroy Merlin isi lanseaza primul magazin in Romania
Leroy Merlin isi lanseaza primul magazin in Romania
14 Septembrie 2011
Maine, 15 septembrie 2011, primul magazin din Romania al lantului Leroy Merlin va fi deschis in cadrul complexului Colosseum amplasat pe Soseaua Chitila.

Magazinul va avea o suprafata de 16.500 metri patrati si va fi cel mai mare din intreaga retea de 290 magazine Leroy Merlin din intreaga lume.

Leroy Merlin este parte a grupului francez Adeo, unul dintre cele mai puternice la nivel mondial pe piata de bricolaj. Printre competitorii pe segemntul de Do-It-Yourself prezenti in Romania se numara: Bricostore, Dedeman, Hornbach, Praktiker, Obi, Baumax si Mr. Bricolage.

Proiectul Colosseum va include pe langa magazinul Leroy Merlin un magazin Carrefour precum si o galerie comerciala. Astfel, parcul de retail va avea 53.000 de metri patrati in timp ce mall-ul care se va deschide alaturi va fi unul dintre cele mai mari din Europa, cu o suprafata de circa 137.000 metri patrati.

In cadrul moneycenter.ro puteti consulta catalogul Leroy Merlin Online, locul unde gasiti toate ofertele si promotiile existente in cadrul magazinului.

Mai multe detalii / Legaturi utile: Cataloage online


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping