• Home
  • Shopping
  • Leroy Merlin a deschis un magazin in Craiova
Leroy Merlin a deschis un magazin in Craiova
15 Septembrie 2014
Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, a deshis in luna septembrie cel de-al doilea magazin de bricolaj de pe piata locala la Craiova, in cadrul centrului comercial Electroputere Parc, dezvoltat de grupul belgian BelRom.

Retailerul a intrat pe piata locala in 2011, prin deschiderea unui magazin pe soseaua Chitilei din Bucure┼čti. Pe langa aceasta deschidere, Leroy Merlin a demarat lucrarile la un nou magazin in Bucuresti, pe soseaua Alexandriei. In plus, in acest an retailerul a preluat reteaua de 15 magazine a grupului austriac BauMax, tranzactie care asteapta acordul Consiliului Concurentei.

In Craiova mai au magazine de bricolaj si retelele Dedeman, Praktiker si BauMax. Magazinul Leroy Merlin din Craiova are o suprafata de circa 12.000 de metri patrati, si este deservit de aproximativ 100 de angajati.

Magazinul Leroy Merlin din Bucuresti, are o suprafata de peste 17.000 de metri patrati, si este unitatea cu cele mai mari vanzari din intreaga tara, cu 25 de milioane de euro, in 2013.

Retailerul este unul dintre cei mai puternici jucatori ai pietei europene de bricolaj. In Romania, piata de bricolaj este dominata de Dedeman, un retailer cu actionariat romanesc.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping