• Home
  • Shopping
  • Lemet deschide un nou magazin Lem's in Craiova
Lemet deschide un nou magazin Lem's in Craiova
29 Aprilie 2013
Este al treilea magazin inaugurat de catre companie acest an. Lemet este unul dintre cei mai importanti producatori de mobila, produsele fiind vandute prin intermediul magazinelor Lem's.

In acest an, compania a mai deschis doua noi magazine Lem’s, unul la Pitesti si celalalt la Constanta. Pentru deschiderea magazinului Lem’s din Craiova, firma a investit aproximativ 1.7 milioane lei. Acesta a fost amenajat la acelasi standard de calitate ca toate celelalte magazine detinute de companie in tara.

Magazinul Lem’s din Craiova se intinde pe o suprafata de 1300 mp si este situat pe Calea Bucuresti, langa magazinul Metro Craiova. Ofertele si promotiile sunt disponibile prin intermediul cataloagelor Lem’s.

Prin deschiderea noului magazin, reteaua comerciala Lem’s a ajuns sa aiba o suprafata totala la nivelul intregii tari, de peste 65.000 de mp. Magazinul inaugurat la Craiova, este al treilea din tara, ca si suprafata de vanzare.

"Strategia noastra de dezvoltare continua sa se bazeze pe extinderea retelei de magazine Lem’s urmarind dezvoltarea de spatii tot mai generoase, in centre comerciale noi, dar si pe dezvoltarea de noi produse", a declarat Adrian Rizea, directorul comercial al retelei.

Lemet intentioneaza sa deschida pana la finalul anului 2013 aproximativ 15 magazine, in diferite zone ale tarii.

Pe piata mobilei, Lemet se afla in competitie cu producatori de mobila autohtoni ca Mobexpert sau Elvila, dar si cu marile lanturi internationale, cum ar fi Ikea sau Kika, ambele prezente pe piata locala prin intermediul magazinelor deschise in capitala.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri patrati de PAL pe an, pe poarta fabricii iesind anual peste 360.000 de module de mobila.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping