• Home
  • Shopping
  • Kaufland isi continua expansiunea pe piata locala
Kaufland isi continua expansiunea pe piata locala
19 Octombrie 2012
Retailerul german care a reusit sa ajunga in topul celor mai mari retaileri din Romania cu afaceri de peste 1.30 miliarde euro in 2011, doreste sa ajunga la o retea de 100 magazine.

De la intrarea pe piata locala in 2005, Kaufland a ajuns in acesti ani la un numar de 77 de magazine cu afaceri de peste 1.30 miliarde euro anul trecut. In urma rezultatelor de anul trecut, Kaufland a tecut pe primul loc in topul retailerilor de pe piata locala, dupa ce a detronat liderul Metro, care a ocupat aceasta pozitie in ultimii ani.

Pana in 2014 Kaufland intentioneaza sa deschida un numar de 23 de magazine, care se adauga la cele 6 deschise in acest an. Magazinele deschise de Kaufland au o suprafata mai mica de vanzare fata de cele ale principalilor competitori, Real, Cora sau Carrefour, ultimul fiind si cel care a adus comertul modern pe piata locala.

Kaufland se diferentiaza de competitori prin oferirea unor preturi mai mici, prezentate saptamanal in catalogul Kaufland.

Grupul Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 950 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania, cu un numar de peste 7600 de angajati pe piata locala. Magazinele Kaufland ofera clientilor un numar de pana la 15000 de produse, de la furnizori nationali sau regionali.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping