• Home
  • Shopping
  • Kaufland deschide magazinul cu numarul 84 in Falticeni
Kaufland deschide magazinul cu numarul 84 in Falticeni
21 Februarie 2013
Retailerul german a deschis in acest an doua noi magazine, situate tot in nordul Moldovei, la Pascani si Radauti.

Prin deschiderea magazinului Kaufland Falticeni, la finalul lunii februarie, comerciantul ajunge la 84 de unitati pe piata locala, si se concentreaza acum pe deschiderea de magazine in orasele mai mici din tara, dupa ce a acoperit zona oraselor mari din Romania.

In 2011, Kaufland a depasit liderul de atunci, Metro, in privinta cifrei de afaceri, iar prin inaugurarea in fiecare an a unui numar de peste 10 magazine, isi consolideaza pozitia de cel mai important comerciant de pe piata locala. Saptamanal retailerul isi prezinta ofertele si promotiile in catalogul Kaufland.

Grupul Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1 060 de magazine in 7 tari, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria si Romania.

Magazinele Kaufland au o suprafata de vanzare mai mica fata de un hypermarket, insa mai mare decat cele operate de retailerii de discount Lidl sau Penny Market.

Kaufland Romania a creat pana in prezent peste 10 300 de noi locuri de munca directe in Romania, la sediul central in Bucuresti, in magazinele deschise precum si la centrul logistic situat in Parcul Industrial Ploiesti.

Regionalitatea constituie unul din punctele forte Kaufland. Portofoliul Kaufland este axat in principal pe produse de la furnizori nationali si regionali, ceea ce contribuie la intarirea economiei locale.

Sortimentul magazinelor Kaufland contine pana la 19 000 de articole diverse, produse de marca, produse regionale sau marci exclusive.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping