• Home
  • Shopping
  • Kaufland a ajuns cel mai mare retailer din Romania
Kaufland a ajuns cel mai mare retailer din Romania
26 Septembrie 2012
Dupa o expansiune puternica in ultimii ani, Kaufland a reusit sa depaseasca Metro, retailerul german de cash&carry care a intrat pe piata in anul 1996

Cifra de afaceri pentru retailerul de tip discount Kaufland a ajuns in 2011 la 5.58 miliarde lei, depasind astfel grupul Metro care a intrat pe piata locala la inceputurile comertului modern in Romania.

Cresterea cifrei de afaceri pentru Kaufland se datoreaza in principal deschiderii de noi magazine in ultimii doi ani, iar de la intrarea pe piata locala, numarul acestora a depasit 70 de unitati in intreaga tara.

Grupul Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 950 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania, cu un numar de peste 7600 de angajati pe piata locala.

Magazinele Kaufland ofera clientilor un numar de pana la 15000 de produse, de la furnizori nationali sau regionali.

O alta modificare in clasamentul marilor retaileri o reprezinta trecerea Selgros pe pozitia a patra, in fata retailerului Real, divizia de Hypermarketuri a grupului Metro, care ar putea fi vanduta de acesta, in cadrul unui amplu proces de reorganizare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping