• Home
  • Shopping
  • Hornabch vrea sa mai deschida inca 6 magazine
Hornabch vrea sa mai deschida inca 6 magazine
20 Iunie 2012
In urmatorii ani, retailerul german de bricolaj doreste sa deschida inca 6 magazine care sa fie prezente in 5 orase din Romania

Retailerul de materiale de constructii si articole de gradinarit Hornbach intentioneaza sa deschida in anii urmatori un numar de 6 noi magazine, care sa fie locate in 5 orase, primul care urmeaza sa fie inaugurat este cel din Timisoara. Deschiderea acestuia este programata pentru luna august a acestui an, valoarea investitiei se ridica la 30 milioane euro.

Celelalte magazine vor fi deschise in Iasi, Cluj, Constanta, Craiova si Bucuresti. Retailerul intentioneaza astfel sa ajunga in orasele mari ale Romaniei cu o populatie de 300.000 locuitori.

Magazinul din Timisoara va fi al cincilea de pe piata locala, este situat pe un teren de 52.000 mp si este situat in nordul orasului, pe Calea Aradului. In Romania primul magazin a fost deschis de Hornbach in anul 2007, iar in prezent sunt operationale 4 magazine. Grupul Hornbach are in prezent un numar de 135 magazine la nivel global si este fondat in anul 1877.

Pe piata locala de bricolaj, cel mai important concurent, este lantul de magazine Dedeman, detinut de un antreprenor roman din Bacau, care a reusit sa ajunga unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata de bricolaj din Romania.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping