H&M ofera cate 5 lei pentru haine vechi
21 Februarie 2013
Incepand cu 21 februarie 2013, retailerul suedez H&M lanseaza un program prin intermediul caruia clientii primesc 5 lei pentru o sacosa de haine vechi.

Clientii magazinelor H&M care vin cu o sacosa de haine vechi, indiferent de marca acestora si de starea in care se afla primesc un voucher de cumparaturi in valoare de 5 lei. Retailerul accepta maxim doua plase cu haine vechi, pentru care clientii vor primi 2 vouchere cu valoare de 5 lei fiecare.

Voucherul poate fi utilizat pentru achitarea de cumparaturi la H&M in valoare de peste 40 lei. Pentru fiecare tranzactie poate fi utilizat un singur voucher, iar acesta nu se cumuleaza cu alte reduceri si promotii.

In cadrul acestui program participa magazinele: H&M Unirea Shopping Centre, H&M Baneasa Shopping City, H&M Iulius Mall Cluj, H&M Iulius Mall Timisoara si H&M Palas Shopping Center Iasi.

Hainele vechi colectate de H&M vor fi reciclate in cadul unei fabrici din Germania. Conform retailerului, o cantitate importanta de textile sunt aruncate in fiecare an, chiar daca peste 90% dintre haine ar putea fi refolosite.

In Romania H&M a deschis primul magazin in 2011, si opereaza in prezent o retea de 22 de magazine situate in cele mai importante orase din tara.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping