Flanco a mai deschis un magazin la Ploiesti
19 Noiembrie 2012
Cu o investitie care a depasit 700.000 euro, Flanco a deschis al treilea magazin din Ploiesti si al cincilea din Prahova.

Noul magazin a fost deschis in cadrul complexului comercial dezvoltat de catre Carrefour in Ploiesti, Carrefour Shopping City Ploiesti. Magazinul are o suprafata de vanzare de peste 1000 mp, clientii urmand sa fie consiliati de catre 20 de angajati, specializati pe diferite categorii de produse.

Dupa Constanta, Flanco a ajuns si in Poiesti la 3 magazine, ceea ce reflecta importanta acestuia in planurile de expansiune, dar si potentialul de crestere a vanzarilor.

In acest an Flanco a continuat sa se extinda prin deschiderea de noi magazine in diverse orase din tara, pentru a asigura o mai buna acoperire a pietei locale.

Piata de IT&C locala este una extrem de concurentiala, printre concurentii Flanco se numara cel mai important comerciant din acest segment Altex, dar si Domo sau marile lanturi de magazine, care detin si departamente de IT&C.

In plus, in ultimii ani foarte multi consumatori au ales sa cumpere produse din acest segment online, unde lider de piata este eMAG. Vanzarile online sunt in crestere de la an la an, astfel ca fiecare comerciat a deschis si un magazin online, pentru a completa oferta din magazine.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping