• Home
  • Shopping
  • eMag lanseaza o campanie de reduceri denumita Crazy Days
eMag lanseaza o campanie de reduceri denumita Crazy Days
25 Martie 2012
La finalul unei saptamani in care Domo si Flanco au anuntat reduceri la mai multe produse, liderul pietei online de produse electronice si IT&C, eMag anunta la randul lui o campanie promotionala.

Dupa ce Luni, 19 martie Domo a lansat prima zi de Pink Monday, avand reduceri de pana la 50% la mai multe produse, Joi 22 martie a insemnat startul a 6 zile de reduceri in magazinele Flanco. Promotia Flanco, denumita Black Week, promite la randul ei reduceri de pana la 50% la peste 2000 de produse si a debutat cu succes, siteul flanco.ro fiind blocat timp de mai multe ore in prima zi a campaniei, datorita numarului foarte mare de accesari.

Campania eMag care se va derula in zilele urmatoare precum si cele ale Flanco si Domo isi doresc sa impulsioneze vanzarile inainte de sarbatorile de Paste si sa reconstituie succesul inregistrat la sfarsitul lunii noiembrie 2011 de promotia intitulata Black Friday.

Produsele aflate in promotie si mai multe date despre aceasta vor fi vizibile incepand cu ziua de Luni, 26 martie 2012 pe siteul eMag: Crazy Days de la eMag.

Piata de electronice, electrocasnice si produse IT&C este dominata de 3 mari lanturi de magazine: Altex (prezent si sub magazinele Media Galaxy), Flanco si Domo precum si de liderul pietei online, eMag. eMag si Flanco au incepand cu anul 2010 un actionariat comun, fapt reflectat si de campaniile de marketing desfasurate in ultima perioada, ultimul exemplu fiind reprezentat de aceasta campanie promotionala.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping