eMag a inceput sa vanda si cosmetice
12 Februarie 2013
Cel mai important retailer online din Romania, eMag, a inceput sa vanda cosmetice profesionale, incepand cu data de 11 februarie 2013.

In prezent, in sectiunea a cosmetice a de pe eMag sunt disponibile 1500 de produse profesionale de ingrijire, folosite in saloane de coafura sau cosmetica. Sunt disponibile produse de hairstyling de la Tigi sau Keratasse, produse pentru ingrijirea parului de la Joico sau L’oreal, produse de manichiura de la OPI sau tratamente cosmetice Bruno Vassari si Mario Badescu.

Retailerul online a anuntat ca in cel mai scurt timp vor fi disponibile noi branduri si produse in sectiunea de cosmetice a site-ului.

Noua sectiune de cosmetice vine dupa lansarea la finalul anului trecut a sectiunii de Turism, prin care clientii eMag pot sa cumpere vacante.

Retailerul a dezvoltat sectiunea de marketplace, prin intermediul careia comerciantii pot vinde produse prin eMag, retailerul extinzand astfel gama de produse oferite la vanzare prin intermediul site-ului, de la articolele de electronice, electrocasnice sau IT, la asigurari, vacante si acum cosmetice.

In cazul noii sectiuni de cosmetice, produsele nu sunt vandute de catre eMag, retailerul este o interfata in vanzarea acestei categorii de produse, firma Care Spot SRL este cea care comercialixeaza si livreaza aceste produse.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping