• Home
  • Shopping
  • Domo si Flanco deschid noi magazine inainte de Paste
Domo si Flanco deschid noi magazine inainte de Paste
12 Aprilie 2012
In perioada de dinaintea Sarbatorilor de Paste 2012 doi dintre cei mai mari retaileri de electrocasnice si produse IT au deschis noi magazine.

Prima deschide a apartinut Domo care a inaugurat in data de 5 aprilie 2012 un magazin in orasul Piatra Neamt, judetul Neamt, in cadrul complexului comercial Hemes Shopping Center. Magazinul deschis in Piatra Neamt are o suprafata de 900 metri patrati si a inregistrat in primele 3 zile de la deschidere un trafic de 3000 persoane.

Flanco a anuntat si el ca va deschide un nou magazin in aceasta perioada, in ziua de Vineri 12 aprilie. Noua unitate Flanco va fi deschisa in parcul comercial Era Shopping din Oradea, acesta urmand a fi cel de-al 6-lea inaugurat in acest an, dupa cele inaugurate in Cluj Napoca, Bistrita, Deva, Sibiu si Targoviste. Prin acest nou magazin Flanco va ajunge la o retea de 76 de unitati in intreaga tara.

Ultimele saptamani de dinaintea Sarbatorilor de Paste au impulsionat cei mai mari retaileri de produse electrocasnice si IT in acordarea de reduceri semnificative pentru o gama larga de produse. Astfel, eMag si Altex deruleaza de aproximativ 2 saptamani o campanie de reduceri in timp ce Flanco si Domo au avut la randul lor campanii promotionale, denumite Black Week si respectiv, Pink Monday.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping