DM Drogerie Markt se extinde in Timisoara
16 Mai 2013
Una dintre cele mai puternice retele de retail specializate in domeniul frumusete, wellness, baby, produse pentru ingrijirea casei, DM Drogerie Markt, deschide un nou magazin in Timisoara.

Noul magazin DM Drogerie Markt din Timisoara urmeaza sa fie deschis in data de 16 mai 2013, fiind situat in Piata Victoriei, strada Goethe, la numarul 2.

Clientii magazinului vor beneficia in perioada 16 - 19 mai 2013 de o reducere de 15 procente la toate produsele din noul magazin DM Drogerie Markt.

Primele magazine DM Drogerie Markt au fost deschise in Germania in anul 1973, urmatoarea tara in care grupul a deschis magazine fiind Austria in 1976.

In prezent comerciantul are magazine in mai multe tari europene: Cehia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Slovacia, Serbia, Bosnia, Romania si Bulgaria.

In Romania DM Drogerie Markt a fost infiintata in anul 2007, primul magazin fiind deschis pe 22 noiembrie in Timișoara, unde se afla si sediul central. Prin intermediul magazinelor proprii, sunt comercializate in special articole din domeniul frumusetii si pentru ingrijirea casei, evidentiate in catalogul DM Drogerie Markt de oferte.

Numarul de magazine din afara Germaniei se ridica la aproximativ 1.280, din care 370 sunt situate in Austria, iar impreuna cu magazinele din Germania, DM Drogerie Markt are la nivel european peste 2.500 de magazine.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping