• Home
  • Shopping
  • Deichmann si Metro se lanseaza in comertul online
Deichmann si Metro se lanseaza in comertul online
28 Ianuarie 2012
In ultimele zile 2 comercianti germani au anuntat lansarea unor platforme care sa-i ajute sa vanda online pe viitor, in cazul Deichmann, sau care se constituie intr-un magazin online in cazul Metro.

Astfel, reteaua germana Deichmann care numara aproape 50 de magazine pe piata romaneasca a lansat in 15 tari din Europa sistemul online pe care l-a dezvoltat anterior pentru piata germana. Aceasta platforma permite clientilor sa acceseze mai usor si in detaliu intreaga gama de produse pusa in vanzare.

Aceasta platforma deja permite clientilor din Austria, Danemarca, Elvetia, Germania si Marea Britanie sa achizitioneze produsele dorite online.

Un alt comerciant german, Metro, a lansat magazinul online Metro Office Direct care va comercializa produse de papetarie, electronice, electrocasnice, IT sau birotica, intrand astfel in competitie directa cu alte magazine online dintre care se distinge liderul pietei, emag.

In acest moment magazinul online Metro include peste 4500 de articole oferite spre vanzare, plata putand fi efectuata online sau ramburs.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping