• Home
  • Shopping
  • Dedeman deschide la Galati magazinul cu numarul 31
Dedeman deschide la Galati magazinul cu numarul 31
16 Mai 2013
Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri, 17 mai, magazinul din Galati, primul din planul de investitii pe anul 2013.

Odata cu investitia Dedeman de la Galati, a carei valoare se ridica la 15 milioane de euro, comerciantul a ajuns la o retea nationala de 31 de unitati.

Magazinul Dedeman din Galati este amplasat pe Strada Combinatului, la numarul 9, si are o suprafata construita de circa 16.000 mp, incluzand o sera complet automatizata, cu clima controlata. Magazinul dispune de o parcare proprie, destinata clientilor, cu 400 de locuri.

"Astazi cand oameni, companii si tari se confrunta cu dificultati economice, finalizarea acestei investitii inseamna pentru echipa noastra o satisfactie si mai mare. Acest nou magazin deschis ne demonstreaza ca, daca planifici cu atentie, gestionezi optim resursele si te adaptezi permanent la nevoile reale ale clientilor, orice este posibil de realizat", Dragos Paval - Presedinte si actionar Dedeman.

In noul magazin Dedeman Galati, se vor regasi peste 45.000 de produse pentru toate planurile clientilor din zona.

Produsele comercializate sunt structurate in game complete, care ofera cele mai bune solutii pentru constructia, reabilitarea sau amenajarea caminului: materiale de baza in constructii, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, decoratiuni interioare, electrocasnice si electronice, utilaje, scule si accesorii si produse pentru gradina, ofertele si promotiile din fiecare categorie fiind prezentate prin intermediul revistei Dedeman cu aparitie lunara.

In urma acestei investitii au fost create 214 noi locuri de munca, iar pentru anul in curs Dedeman intentioneaza sa mai deschida inca 4 magazine, urmatorul fiind Dedeman Miercurea Ciuc, in aceasta vara.

Fata de 2012, Dedeman doreste sa realizeze o cifra de afaceri mai mare cu 8 procente, la aproximativ 580 milioane euro, datorita extinderii retelei de magazine.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori romani. Principalii competitori ai Dedeman pe piata locala de bricolaj sunt Praktiker, BauMax, Obi, Bricostore si Leroy Merlin. Bricostore este in curs de schimbare a proprietarului, catre britanicii de la Kingfisher.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping