Dedeman ajunge in Ramnicu Valcea
23 Aprilie 2012
Retailerul roman de materiale de constructii si amenajari interioare Dedeman va deschide vineri, 27 mai, un nou magazin in orasul Ramnicu Valcea.

Acesta va fi magazinul cu numarul 28 al retelei, pozitionand Dedeman drept cel mai extins lant de retail din Romania dupa numarul de unitati.

Dedeman este inca din anul 2010 liderul pietei de bricolaj in ceea ce priveste cifra de afaceri dar, pana la deschiderea magazinului din Ramnicu Valcea, retailerul roman se afla la egalitate cu Praktiker in ceea ce priveste numarul total de magazine, ambele retele avand cate 27.

Dedeman a mai inaugurat un magazin in acest an, la Constanta si are drept obiectiv pentru 2012 inaugurarea altor trei unitati, urmand sa ajunga la un numar de 31 de magazine.

Liderul pietei de bricolaj dupa cifra de afaceri, Dedeman este o companie romaneasca, controlata de 2 frati din orasul Bacau.

In Romania, cei mai importanti competitori ai Dedeman sunt lanturile internationale Baumax, Praktiker, Obi sau Bricostore precum si compania cu capital romanesc, Ambient. De altfel, in Ramnicu Valcea, singura unitate de bricolaj existenta in prezent este un magazin Ambient.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping