Dedeman a deschis un nou magazin in Slatina
23 Iulie 2012
Reteaua de magazine Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si amenajari interioare, a deschis vineri un nou magazin in Slatina, al treilea din acest an

Prin deschiderea acestui nou magazin, reteaua Dedeman ajunge la numarul 29 de magazine in toata tara. Noul magazin este situat in Slatina, la mai putin de zece minute de centrul orasului, pe strada Cireasov, iesirea spre Pitesti, are o suprafata construita de 11.000 mp si 250 locuri de parcare.

Pentru deschiderea acestui magazin, Dedeman a investit 10 milioane de euro, iar lucrarile au fost finalizate la aproximativ 3 luni de la inaugurarea magazinului din Ramnicu Valcea.

Prin deschiderea magazinului au fost create 174 de noi locuri de munca. Clientii au la dispozitie un numar de 45.000 de articole, Dedeman ofera in plus si o serie de servicii auxiliare cum ar fi: transport gratuit, solutii de finantare, service in garantie si postgarantie, mixare vopsele si alte servicii.

Magazinul din Slatina este cel de-al treilea inaugurat anul acesta, dupa magazinele din Constanta si Ramnicu Valcea, iar pana la finalul anului urmeaza sa fie deschis un nou magazin in Bistrita.

Compania doreste sa mentina un ritm de 4-5 inaugurari de magazine in fiecare an, pentru a ajunge la 45 in 2015. Pentru acest an Dedeman isi propune cresterea cifrei de afaceri cu 10% fata de 2011, cand a depasit 2 miliarde de lei.

Printre principalii competitori din piata de materiale de constructii si amenajari interioare se numara reteaua germana Praktiker si retailerul OBI, oferta acestuia este disponibila in catalog OBI.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping