• Home
  • Shopping
  • Decathlon se extinde si deschide noi magazine in Sibiu si Suceava
Decathlon se extinde si deschide noi magazine in Sibiu si Suceava
28 Octombrie 2013
Decathlon, cel mai mare retailer european de articole sportive, va deschide noi magazine in centrele comerciale detinute de Fondul britanic de investitii Argo Real Estate Opportunities Fund, respectiv in Shopping City Sibiu si in Shopping City Suceava.

ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail din Romania, cu 4 centre comerciale detinute in Sibiu, Suceava, Iasi si Oradea.

"Cel de-al 12-lea magazin Decathlon din Romania va fi deschis in Shopping City Sibiu catre finalul acestui an. Referitor la Shopping City Suceava, pentru a acomoda aici magazinul Decathlon vor fi necesare relocari ale unor chiriasi si reconfigurarea unor spatii, lucrari care vor fi de durata", a precizat Graham Kilbane, COO ARGO. In Era Shopping Park Iasi Dechatlon detine o unitate de sine statatoare.

Decathlon este o companie franceza, prezenta in peste 15 tari cu peste 400 de magazine, brandul aparţine familiei Mulliez, care detine si hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi si cele de bricolaj Leroy Merlin. Decathlon a intrat pe piata din Romania in anul 2009; prin cele doua noi magazine din Sibiu si Suceava, Decathlon isi va consolida pozitia pe piata locala, cumuland un numar de 13 unitati.

Nu rata cele mai noi oferte si promotii prezentate in catalogul Decathlon.

Gradul de ocupare a Shopping City Sibiu, cel mai mare parc de retail din portofoliul ARGO, cu o suprafata inchiriabila de peste 80.000 mp va creste la 96% dupa deschiderea magazinului Decathlon. Noul magazin Decathlon va avea o suprafaţă de retail de 2.600 mp, oferind peste 15.000 de produse pentru peste 50 de sporturi; in plus, unitatea va beneficia de un playground exterior cu acces gratuit, cuprinzand terenuri de tenis, badminton, baschet etc. Decathlon completează mixul de retaileri din Shopping City Sibiu, care include magazine precum Carrefour, Real, H&M, C&A, Baumax, Altex, Mobexpert etc.

Shopping City Suceava cu o suprafata inchiriabila de 47.000 mp isi va asigura un grad de ocupare de aproximativ 99%, dupa lansarea magazinului Decathlon. Suprafata de vanzare prevazută pentru noul magazin Decathlon este de 1.600 mp, astfel incat locatia se anunta a fi cel mai mare magazin de articole sportive din regiune, care va beneficia in plus si de amenajari outdoor pentru practicarea mai multor sporturi.

In Era Shopping Park Iasi, Decathlon a deschis in 2010 una dintre cele mai mari unitati din Romania: magazinul are o suprafata de 3.300 mp, la care se adauga alti 2.000 mp cu terenuri amenajate pentru sport, unde pot fi practicate gratuit fitness, tenis, fotbal, badminton si tenis de masa.

Oferta Decathlon cuprinde marci proprii si branduri cunoscute de echipament sportiv.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping