• Home
  • Shopping
  • Decathlon a mai deschis un magazin in Romania la Targu Jiu
Decathlon a mai deschis un magazin in Romania la Targu Jiu
20 Decembrie 2015
In data de 11 decembrie 2015 comerciantul de articole sportive Decathlon a deschis un magazin in Targu Jiu, acesta fiind cel de-al 16-lea magazin in Romania.

Decathlon Targu Jiu are o suprafata de 800 metri patrati, iar cei care doresc sa practice un sport au la dispozitie echipament sportiv pentru 45 de sporturi.
 
In data de 30 octombrie 2015 Decathlon a deschis un magazin si la Oradea, Decathlon Oradea fiind magazinul numarul 15 din Romania. Decathlon este lider pe piata de echipament sportiv din Romania, cu o cifra de afaceri de aproximativ 310 milioane lei in 2014, in crestere de la 234 milioane lei in 2014. Primul magazin din Romania a fost deschis in anul 2009 in Bucuresti. Decathlon este controlat de familia franceza Mulliez, care controleaza si hipermarketurile Auchan, dar si reteaua de bricolaj Leroy Merlin, ambele prezente in Romania.

Compania are aproximativ 400 de magazine, in peste 15 tari, fiind cel mai mare retailer european de articole sportive. Printre competitorii de pe piata locala se numara Hervis Sports si Intersport - care detine o retea globala de magazine, fiind prezent in Canada, Australia, China, Turcia, si in majoritatea tarilor din Europa.

Printre brandurile proprii aflate la comercializare in magazinele Decathlon se numara: Quechua, Tribord, Domyos, B’Twin, Kipsta, Nabaiji, Wed’ze, Kalenji, Newfeel, Artengo, pe langa branduri celebre de echipament sportiv cum ar fi: Adidas, Reebok, Wilson, Nike, Salomon.

Sursa: Decathlon a deschis un magazin de articole sportive la Targu Jiu


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping