Cumparaturi gratis timp de 3 minute la Lidl
20 Februarie 2012
Cu ocazia deschiderii primului magazin Lidl din sectorul 2, in strada Ziduri Intre Vii la numarul 24, comerciantul german a lansat un concurs cu un premiu inedit.

Astfel, toti cei care cumpara din acest magazin, in perioada 20-26 februarie, produse a caror valoare totala sa depaseasca 100 de lei vor fi inscrisi intr-o cursa in care castigatorul va pleca acasa cu tot ce a putut strange in cosul de cumparaturi in decurs de 3 minute, fara a plati nimic.

Aceasta este ultima campanie de marketing a celor de la Lidl care, recent, au incheiat o alta campanie promotionala care avea drept mare premiu un autoturism Audi.

Lidl a avut una din cele mai puternice ascensiuni in retail-ul romanesca la sfarsitul anului trecut, deschizand 22 de noi magazine in mai putin de 3 luni, campanie care se doreste a se continua si in acest an, planurile companiei fiind de a deschide 71 de magazine in 2012 si de a ajunge astfel la nu mai putin de 200 unitati in Romania.

Deschideri numeroase de magazine in 2011 au mai avut si alte lanturi de magazine precum Mega Image (35 noi magazine) sau retailer-ul de electronice si electrocasnice Flanco, cu 14 noi unitati dupa ce cu un an inainte era amenintat cu insolventa.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping