Cum vor romanii sa isi amenajeze gradina?
6 August 2013
In ultima perioada, tot mai multi romani acorda o importanta deosebita amenajarii gradinii, o mare parte dintre acestia optand pentru stilul mediteraneean deoarece, in acest mod, beneficiaza de confortul si linistea unei vacante chiar in propria gradina.

Amenajarea unui gradini in stil mediteraneean este tot mai dorita de catre romani in sezonul estival, conform Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de bricolaj si gradinarit.

Pentru amenajarea unei astfel de gradini, romanii opteaza atat pentru un mobilier specific, cat si pentru oaze de apa, plante exotice si accesorii de ingrijire speciale.

Pentru a reda cat mai fidel stilul mediteraneean in amenajarea gradinii, romanii aleg mobilierul simplu, din metal sau din lemn inchis la culoare. De asemenea, plantele inmiresmate precum leandrul, trandafirul, hibiscul, hortensia sau levantica si statuetele din piatra sunt alte elemente utilizate in completarea peisajului.

Cu toate acestea, bugetele alocate pentru aceasta activitate sunt mici in comparatie cu alte tari europene, care au dezvoltat un adevarat cult pentru ingrijirea si decorarea spatiilor deschise.

Pentru a veni in sprijinul celor ce isi doresc sa isi amenajeze o gradina in stil mediteranean, pe parcursul lunii august, clientii vor putea alege produsele necesare direct dintr-o zona special amenajată in toate magazinele Hornbach.

In plus, tot in luna august specialistii Hornbach ofera consultanta pentru decorarea gradinii, dar si pentru montarea placilor murale, reprezentantii magazinului vor explica, pe larg, procesul de montare si cele mai bune modalitati de intretinere a acestora.

Plăcile murale sunt una dintre cele mai bune solutii pentru decorarea barurilor, arcadelor, scarilor sau a coloanelor pentru hornuri intrucat ofera locuintei un aer deosebit, modern si, in acelaşi timp, sunt mai rezistente si au o durata de viata mai lunga decat alte materiale similare.

Romanii prefera produsele din piatra sau beton atat pentru interiorul, cat şi pentru exteriorul locuintei, iar nuantele deschise de bej si de crem se regasesc in topul alegerilor.

Grupul Hornbach, fondat in 1877, este o afacere de familie si se numara printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si gradinarit din Europa.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping