• Home
  • Shopping
  • Cum poti profita de ofertele de Black Friday? Pregateste-te din timp
Cum poti profita de ofertele de Black Friday? Pregateste-te din timp
13 Noiembrie 2012
Dupa succesul de vanzari avut de mai multe magazine online in 2011 pentru acest an deja se prefigureaa ca mult mai multe magazine vor avea promotii speciale in ziua de 23 noiembrie 2012.

Pentru cei care inca nu sunt familiari cu acest concept, Black Friday este ziua de dupa sarbatoarea de Thanksgiving, zi care marcheaza in SUA startul efectiv al sezonului cumparaturilor de Craciun.

Black Friday a aparut pentru prima data in Statele Unite si treptat a crescut in importanta, ajungand sa inregistreze vanzari de cateva miliarde de euro pentru marii comercianti, atat cei online cat si cei care au prezenta offline.

De Black Friday cele mai importanta magazine din lume ofera reduceri considerabile pentru multe din produsele pe care le au spre comercializare, ajungand pana la 90% in unele cazuri.

2011 a fost primul an in care Black Friday a fost promovat intens in Romania, initial de catre cel mai important retailer onlin, Emag precum si de Flanco, la acestea alaturandu-se si celelalte lanturi mari de electronice precum Altex, Domo sau EvoMag.
Reducerile acordate in 2011 au fost de pana la 90% in unele cazuri, numarul foarte de mare de potentiali cumparatori ducand la cozi in magazinele Flanco sau la caderea pentru perioada scurte ale serverelor pe care sunt gazduite site-urile Emag sau Flanco.

Pentru a profita de toate reducerile, trebuie urmati cativa pasi simpli. In ceea ce urmeaza o sa prezentam cateva sfaturi privind cele mai bune modalitati de a transforma Black Friday 2012 in cea mai buna zi de cumparaturi din acest an.

Inainte de Black Friday fii atent la reducerile anuntate

Saptamana de dinaintea Black Friday va fi plina de mesaje, newslettere, anunturi si bannere care sa anunte reducerile magazinelor care vor participa la acest eveniment.
Daca doriti sa cumparati unul sau mai multe produse si ati identificat deja produsele in stocul unor magazine este bine sa strangeti online cat mai multe informatii despre reducerile care se preconizeaza. in cadrul moneycenter.ro am pregatit o sectiune speciala destinata reducerilor de Black Friday in care vom lista cele mai importante reduceri acordate si locul unde acestea pot fi gasite.

Treziti-va devreme pe 23 noiembrie 2012

Black Friday 2011 a debutat in forta, stocul pentru cele mai cautate produse fiind epuizat in primele 2 ore. De regula, reducerile vor deveni active incepand cu ora 05:00 de aceea ar fi indicat sa va treziti devreme daca doriti sa mai puteti cumpara produsul pe care vi-l doriti.

Folositi cardul de credit la cumparaturi

Daca aveti un card de credit care va aduce bonusuri in puncte sau reduceri de pret nu ezitati sa le folositi la cumparaturile de Black Friday, desigur fiind atenti sa rambursati la timp debitul contului. Pentru mai multe detalii puteti consulta articolul urmator: Castiga bani utilizand inteligent un card de credit.

Daca nu aveti un card de credit si intentionati sa platiti cu un card de debit sa nu uitati sa il alimentati cu fonduri suficiente din timp, transferurile bancare pot dura si 1 zi lucratoare astfel incat este recomandat sa faceti alimentarea contului cu cel putin 2 zile lucratoare inainte de Black Friday.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping