Crazy Weekend la eMAG cu promotii fulger
25 Mai 2013
Retailerul online eMAG a lansat pentru acest weekend o promotie fulger, care se desfasoara pe o perioada de 4 zile.

Incepand cu data de 24 mai si pana la pe data de 27 mai 2013, in magazinul online eMag aveti sute de oferte si promotii la produse electronice, electrocasnice si nu numai.

Promotia lansata de eMAG poarta denumirea de Crazy Weekend la eMAG. In aceste 4 zile aveti reduceri de 20% pentru laptop-uri, 200 de lei reducere la console Xbox 360, 25% reducere pentru tablete, 400 de lei reducere pentru aparate foto DSLR, 300 de lei reducere pentru aparate de aer conditionat, 40% reducere pentru electrocasnice mici si produse de ingrijire personala Braun, 35% reducere pentru GPS-uri, 30% reducere pentru produse de gradinarit si curatare sau 30% reducere pentru telescoape.

Oferta completa pentru aceste 4 zile este disponibila aici. Ofertele si promotiile curente sunt disponibile in catalogul saptamanal eMAG.

eMAG este cel mai important comerciant online de pe piata locala. Compania vinde o gama larga de produse electronice, electrocasnice si din domeniul IT&C.

In ultimul an, eMAG a adaugat la gama de produse comercializate o serie intreaga de alte produse si servicii, cum ar fi: asigurari RCA, produse de bricolaj, roviniete, pachete turistice, iar din acest an si produse cosmetice.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping