Cora vrea sa vanda si asigurari
12 Februarie 2013
Prin intermediul unui parteneriat incheiat cu brokerul de asigurari Otto Broker, Cora vinde clientilor o gama variata de asigurari.

Punctul de Beneficii Cora a lansat alaturi de Otto Broker, o gama variata de asigurari din care fac parte in acest moment asigurarile RCA, asigurarile de calatorii in strainatate, asigurarile obligatorii si facultative de locuinte precum si cele pentru accidente de persoane.

Aceste servicii sunt disponibile in hipermarketurile Cora din Bucuresti si Cluj Napoca, urmand ca disponibilitatea sa creasca in viitor. Ofertele si promotiile retailerului sunt disponibile in catalog Cora.

"Inca de la lansarea Punctului de Beneficii al cora anul trecut, am promis ca vom oferi clientilor nostri fideli serviciile financiare de care acestia au nevoie, la standarde excelente, sub acelaşi acoperis. Dupa cardul de cumparaturi lansat in 2012, acum a venit randul asigurarilor. Vom dezvolta gama de asigurari la Cora si vom extinde programul in celelalte magazine ale retelei. De asemenea, vom continua sa ne gandim la noi servicii si solutii de incredere pe care clientii nostri sa le gaseasca foarte usor la Punctul de Beneficii din hipermarketurile Cora", a declarat Marilena Cirsteanu, responsabil Serviciu Card Cora si Punctul de Beneficii.

Punctul de Beneficii al Cora a fost lansat in 2012 in toata reteaua de hipermarketuri din Romania cu rolul de a oferi clientilor mai multe servicii financiare. In prezent clientii Cora pot accesa carduri de credit, credite de consum sau pot beneficia de carduri de fidelitate prin intermediul acestui serviciu.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping