• Home
  • Shopping
  • Cora se pregateste sa lanseze platforma online coradrive.ro
Cora se pregateste sa lanseze platforma online coradrive.ro
24 Septembrie 2013
Platforma online coradrive.ro este un serviciu care permite clientilor magazinelor Cora sa plaseze o comanda online, urmand ca apoi sa ridice produsele direct din magazin.

In acest fel clientii Cora nu mai trebuie sa piarda timp pretios prin magazin cautand produsele preferate, si nici sa astepte la casele de marcat.

In acest moment, platforma se afla in perioada de teste, urmand ca in cel mai scurt timp sa fie lansata oficial. Serviciul va fi disponibil initial doar clientilor magazinului Ciora Lujerului din Bucuresti.

Platforma online coradrive.ro reprezinta solutia retailerului catre vanzarile online, care au explodat in ultimii, datorita vanzarilor online de produse electronice. In ultimul an alti doi mari comercianti, Carrefour si Metro, au decis sa faca acest pas, pentru a beneficia de popularitatea vanzarilor online.

Nu rata Ofertele si promotiile din cel mai nou catalog Cora.

Cora mai pregateste pentru clientii sai si un magazin online in care vor fi vandute doar produse electrocasnice, audio-video, IT si pentru comunincatii. Si acest magazin online se afla in perioada de testare.

Pentru cresterea atractivitatii magazinului online, Cora intentioneaza sa ofere in viitor si un serviciu de livrare la domiciliu, caz in care clientii magazinului vor putea comanda de la birou produsele dorite, fara a mai fi nevoie de o deplasare la magazin pentru ridicarea acestora.

In data de 3 octombrie 2013, Cora Romania urmeaza sa deschida si primul magazin Cora din Ploiesti, situat in incinta AFI Pallace Ploiesti.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping