• Home
  • Shopping
  • Cora a deschis al 10-lea magazin din Romania
Cora a deschis al 10-lea magazin din Romania
28 Noiembrie 2012
Prin deschiderea noului centru comercial din Bucuresti, reteaua Cora ajunge la 4 magazine in capitala.

Centrul comercial Cora este situat pe soseaua Alexandriei din Bucuresti, si are o suprafata de 53.000 mp, fiind construit in urma unei investitii de 47 milioane euro.

Este al doilea magazin inaugurat de Cora pe piata locala in ultima luna dupa magazinul Cora din Bacau, care a fost inaugurat la inceputul lunii, pe 8 noiembrie.

Centrul comercial Cora din soseaua Alexandriei cuprinde un hypermarket cu o suprafata de vanzare de 9000 mp, o galerie de 5000 mp, aproape 1000 de locuri de parcare si spatii verzi de 4000 mp. Clientii vor fi deserviti de 50 de case de marcat.

La constructia complexului comercial au fost folosite cele mai noi tehnologii care asigura o reducere a cheltuielilor de intretinere. Astfel, apa calda este produsa cu ajutorul panourilor solare, iar in timpul zilei iluminarea este asigurata de 150 de tuburi solare care capteaza lumina naturala si o redistribuie in interiorul complexului comercial.

Printre competitorii Cora din piata locala de retail se numara grupul francez Carrefour sau reteaua germana de magazine Kaufland, care anul trecut a avut cele mai mari afaceri din Romania.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping