• Home
  • Shopping
  • Ce renoveaza cel mai mult romanii in locuinta?
Ce renoveaza cel mai mult romanii in locuinta?
28 Septembrie 2012
Potrivit unui studiu al retailerului de bricolaj Hornbach, romanii renoveaza in principal baile si living-urile si reamenajeaza gradinile

Analiza Hornbach se bazeaza pe vanzarile realizate in cadrul magazinelor de bricolaj, si potrivit acestuia, baile si camerele de zi se claseaza in topul celor mai renovate zone din locuintele romanilor, in ultimul an. Tot in urma analizei vanzarilor realizate in magazinele Hornbach, se observa si un interes ridicat al romanilor pentru reamenajarea gradinilor.

Articolele care au inregistrat cele mai mari vanzari in cadrul produselor pentru locuinta se numara: vopselele, pardoselile si obiectele sanitare, in timp ce pentru zona de gradina, articolele pentru amenajarea gazonului ocupa locul principal.

In ultima perioada a fost remarcata si o schimbare in atitudinea consumatorului roman, acesta a devenit mai disciplinat si mai atent la cheltuieli. Daca in trecut designul era factorul decident, acum romanii se orienteaza mai mult dupa raportul pret - calitate al produselor.

In Romania Hornbach detine un numar de 5 magazine, cu peste 120.000 de produse disponibile, dintre care 60.000 pe stoc si restul disponibile la comanda.

Printre concurentii Hornbach din piata se numara Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, controlat de un intreprinzator roman din Bacau si Praktiker, care face parte din grupul german Metro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping