• Home
  • Shopping
  • Carrefour Market a deschis un supermarket in primul mall din Botosani
Carrefour Market a deschis un supermarket in primul mall din Botosani
1 Aprilie 2013
Uvertura Mall a fost inaugurat pe 29 martie, fiind situat in centrul orasului Botosani si are o suprafata totala de 32.000 mp, unul dintre principalii chiriasi fiind retailerul francez Carrefour.

Uvertura Mall se desfasoara pe 6 niveluri, demisol, parter si 4 etaje, incluzand si o parcare, cu peste 270 de locuri. Mall-ul are un mix de peste 80 de retaileri de prestigiu din domeniile fashion, divertisment si servicii.

Modelul comercial Carrefour Market se axeaza pe o gama de aproximativ 5000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu 20% mai ieftine ca marcile nationale.

Supermarketul Carrefour din Botosani este situat la parterul mall-ului alaturi de retaileri ca H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Atlantis Gold, Orange, Beauty Mania sau Pechora.

"Uvertura, primul mall modern din oras si din imprejurimi, rezultatul unei investitii de 27 milioane Euro, reprezinta o promisiune implinita pentru Botosani. Mall-ul isi respecta angajamentul de a oferi botosanenilor o alternativa de retail modern, cu branduri contemporane, prezente pentru prima data pe piata locala si cu un concept unic de divertisment, ce cuprinde primul cinema multiplex, numeroase restaurante si cafenele si un club de bowling si billiard care poate gazdui competitii la nivel European" a declarat Danut Prisecariu, proprietarul mall-ului.

Danut Prisecariu este un antreprenor iesean cu afaceri in industria hoteliera, acesta a mai dezvoltat un centru comercial in Iasi - Moldova Mall, care a fost vandut unui fond de investitii in urma cu cativa ani. Uvertura Mall a necesitat investitii de 27 de milioane de euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping