• Home
  • Shopping
  • Carrefour lanseaza colectia de haine pentru sezonul de vara 2013
Carrefour lanseaza colectia de haine pentru sezonul de vara 2013
17 Mai 2013
Carrefour isi lanseaza colectia sa de haine pentru sezonul de vara 2013 sub brandul propriu, TeX, prin intermediul unei prezentari de moda.

Prezentarea de moda TeX vara 2013 are loc pe data de 23 mai 2013, incepand cu ora 17:30, in incinta magazinului Carrefour Baneasa.

Colectia TeX vara 2013 este disponibila in hipermarketurile Carrefour incepand cu data de 16 mai 2013. Noua linie vestimentara prezinta o gama variata si accesibila de haine moderne pentru femei si barbati, dar si pentru nou nascuti si copii.

Liniile noii colectii sunt TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie, TeX Nightware. Produsele din colectia TeX apar si in catalog Carrefour cu oferte si promotii saptamanale.

"Noua colectie TeX, exclusiv la Carrefour, prezinta solutii lejere de vara pentru intreaga familie. Stilurile abordate sunt ideale pentru oras, plaja sau iesiri in aer liber, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea tesaturilor." a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour Romania.

In Romania, Grupul Carrefour opereaza un numar de 115 magazine, dintre care 24 hipermarket-uri Carrefour, 68 supermarket-uri Market, si 23 magazine de proximitate Express.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping