• Home
  • Shopping
  • Carrefour deschide un nou supermarket in Constanta
Carrefour deschide un nou supermarket in Constanta
27 Februarie 2013
Retailerul francez Carrefour a inaugurat astazi un nou supermarket in Constanta, si a ajuns prin aceasta deschidere la un numar de 6 unitati in orasul de la malul marii.

Dupa ce a preluat in 2012 un numar de 5 magazine de la Aliment Murfatlar, Carrefour a ajuns sa detina prin deschiderea noului magazin un numar de 6 magazine de tip supermarket in Constanta.

Noul magazin Carrefour Market 1 Decembrie, este situat pe strada 1 Decembrie nr. 10 din Constanța, si se axeaza pe oferirea unei game largi de aproximativ 6000 de produse. In cadrul magazinului Carrefour vinde peste peste 1.000 produse marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hipermarket. Ofertele si promotiile sunt disponibile saptamanal prin intermediul catalogului Carrefour sau Carrefour Express.

Carrefour Market 1 Decembrie din Constanta are o suprafata de vanzare de 460 mp, programul magazinului fiind de la ora 8:00 la 22:00, de luni pana sambata, in zilele de duminica magazinul se inchide la ora 20:00.

Prin deschiderea acestui nou magazin, grupul Carrefour a ajuns la un numar de 67 de magazine de tip supermarket, pe langa cele 24 de hipermarket-uri si 20 de magazine de proximitate Carrefour Express.

Retailerul francez a deschis era comertului modern din Romania prin inaugurarea hipermarket-ului Carrefour din Bucuresti in 2001. De atunci mai multi comercianti au intrat pe piata locala, printre care conationalii Cora si Auchan, sau nemtii de la Kaufland si Real.

In cursul anului trecut au existat speculatii care plasau Romania pe lista tarilor din care Carrefour ar intentiona sa se retraga, pentru a obtine resursele necesare modernizarii magazinelor aflate in cele mai importante tari europene.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping