• Home
  • Shopping
  • Carrefour ar putea vinde operatiunile din Romania
Carrefour ar putea vinde operatiunile din Romania
24 August 2012
Dupa ce a a fost unul dintre pionierii retailului modern, grupul francez Carrefour ar putea sa isi vanda cele peste 80 de magazine din Romania

Carrefour are in Romania afaceri anuale de peste 1 miliard de euro, si potrivit Reuters, grupul ar putea parasi piata locala, urmand sa vanda magazinele detinute concurentului francez Auchan.

Al doilea retailer la nivel mondial, dupa grupul american Wall-Mart si cel mai important retailer din Europa, ar putea avea nevoie potrivit analistilor de pana la 3 miliarde de euro pentru a finanta un program de revitalizare a retelei de hypermarketuri din Europa.

Dupa ce a iesit de pe piata din Grecia, pe fondul scaderii economice puternice, Carrefour ar putea parasi si alte piete mult mai importante pentru grupul francez, cum ar fi cele din Turcia, Polonia sau Indonesia, pentru a obtine resursele necesare programului de renovare a unor hypermarketuri din Europa.

In Romania, Carrefour a deschis drumul comertului modern, prin deschiderea primului magazin de tip hypermarket in 2001, in Bucuresti. In ultimii ani, Carrefour a crescut dimensiunea retelei prin magazine de cartier de tip Carrefour Express, care au o suprafata de vanzare mai mica fata de un hypermarket.

Ofertele si promotiile retelei de magazine sunt disponibile pe catalog Carrefour.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping