Carrefour a lansat magazinul online
16 Aprilie 2013
Carrefour Romania a lansat magazinul online, momentan in varianta beta, de unde clientii isi vor putea face cumparaturile de acasa, fara sa se mai deplaseze in hypermarket.

Magazinul online Carrefour asigura livrarea produselor la domiciliul clientilor, serviciul fiind disponibil momentan doar pentru Bucuresti si zona limitrofa.

Clientii Carrefour pot sa cumpere de oriunde: de acasa sau de la birou si oricand: Carrefour online este deschis 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

In magazinul Carrefour online sunt disponibile peste 7.000 de produse la cele mai bune preturi, insotite de toate detaliile, astfel incat exeperienta cumparaturilor sa fie placuta. Promotiile saptamanale sunt disponibile in catalogul cu oferte Carrefour.

Comanda minima pentru livrarea la domiciliu este de 150 lei, iar transportul va costa 15 lei, indiferent de adresa de livrare. Livrarea comenzilor este efctuata de luni pana vineri intre orele 14:00 - 22:00 si sambata intre orele 10:00 si 15:00.

Livrarea comenzilor este livrata de Carrefour in Bucuresti si urmatoarele zone limitrofe: Buftea, Buciumeni, Otopeni, Balotesti, Berceni, Bragadiru, Chiajna, Dudu, Rosu, Chitila, Rudeni, Ciorogarla, Clinceni, Olteni, Corbeanca, Ostratu, Petresti, Tamasi, Cornetu, Dobroesti, Fundeni, Domnesti, Dragomiresti Deal si Vale, Glina, Catelu, Manolache, Jilava, Magurele, Alunisu, Varteju, Mogosoaia, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Stefanestii de Jos, Tunari, Dimieni, Voluntari, Pipera, Darvari, Buda.

Produsele comandate sunt ambalate pe categorii de produse, iar alimentele proaspete si cele refrigerate vor fi transportate in cutii frigorifice la o temperatura adecvata respectand normele in vigoare. Livrarea se efectueaza printr-un curier specializat. Fiecare agent de livrare va purta la vedere un ecuson cu numele si logo-ul carrefour-online.ro.

Plata se face exclusiv online, plata in numerar neregasindu-se printre optiuni in acest moment. Cardurile Mastercard, Visa, Maestro, Visa Electron si in egala masura cardul de credit cobranded Carrefour - BRD sunt acceptate.

Reţeaua de cash&carry Metro mai detine un magazin online unde vinde produse neperisabile, iar Cora urmeaza sa lanseze in curand un sistem care functioneaza deja in alte tari, prin care clientii isi comanda produsele, acestea fiind apoi ridicate direct din magazin de catre client.

In Romania, Grupul Carrefour numara in prezent 112 magazine dintre care 24 hipermarket-uri Carrefour, 68 supermarket-uri Market si 20 magazine de proximitate Express.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping