• Home
  • Shopping
  • Carrefour a deschis un nou supermarket in Brasov
Carrefour a deschis un nou supermarket in Brasov
20 Iulie 2012
Pe 19 iulie, Carrefour a deschis cel de-al 56-lea supermarket din tara si al doilea Carrefour Market din Brasov

Prin intermediul magazinelor Carrefour Market, retailerul francez doreste sa fie mai aproape de clientii sai, in inima cartierelor. Noul Carrefour Market este situat in cartierul Astra pe o suprafata de vanzare de 480 mp, urmand aceeasi strategie de preturi mici zilnic.

Modelul comercial pentru acest tip de supermarket de cartier presupune o gama de aproximativ 5.500 de produse, din care peste 1000 de articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca si in hypermarket.

Noul supermarket Carrefour Market din Brasov este situat pe Calea Bucuresti, la numarul 71 in cartierul Astra. Programul noului magazin este de luni pana sambata de la ora 8 la ora 22, iar duminica de la ora 8 la ora 20.

In octombrie 2004 Carrefour Romania a deschis in Brasov un hypermarket, iar in noiembrie 2008 si-a continuat expansiunea in oras cu un supermarket in centrul commercial Magnolia.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor European si cel de-al doilea la nivel mondial, fiind prezent in 32 de tari cu peste 15.500 de magazine.

Pe piata din Romania este concurat de retailerul francez Auchan, care recent a deschis un nou magazin in complexul Palas din Iasi si de reteaua germana Kaufland.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping