• Home
  • Shopping
  • Carrefour a deschis astazi supermarketul cu numarul 59 in Romania
Carrefour a deschis astazi supermarketul cu numarul 59 in Romania
28 Septembrie 2012
Noul supermarket este deschis in Bacau, sub brandul Carrefour Market, concept care doreste sa fie mai aproape de clientii sai

Supermarketul Carrefour Market din Bacau este situat in zona Pietei Centrale si isi desfasoara activitatea pe o suprafata de vanzare de aproximativ 330 mp. Supermarketul urmareste sa ofere acceasi strategie a grupului Carrefour, de preturi mici, zilnic.

Conceptul de Carrefour Market reprezinta magazine cu o suprafata mai mica de vanzare decat in cazul unui hypermarket, situate aproape de clienti, in inima cartierelor. Supermarketul doreste sa ofere clientilor o experienta de cumparaturi cat mai placuta.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati.

Pe langa cele 59 de supermarketuri, Carrefour mai detine in Romania un numar de 24 de hypermarketuri si 7 francize

La nivel european grupul Carrefour se confrunta cu o lipsa de lichiditati necesare pentru planul de renovare a locatiilor din principalele tari europene, situatie care a dus la speculatii privind iesirea de pe unele piete, printre care si Romania.

Pentru achizitia operatiunilor din Romania retailerul francez Auchan, cu operatiuni si pe piata locala, ar putea fi principalul concurent.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping