• Home
  • Shopping
  • Billa deschide un nou magazin in Moldova Mall din Iasi
Billa deschide un nou magazin in Moldova Mall din Iasi
1 Martie 2013
Prin deschiderea noului magazin, comerciantul a ajuns la un total de 3 unitati in orasul Iasi, iar la nivel national numarul de magazine a urcat la 71 de unitati.

BILLA Romania deschide primul nou magazin din acest an la Iasi, la Moldova Mall, in data de 1 martie 2013. Reteaua nationala a ajuns prin aceasta deschidere la 71 de unitati, dupa ce la inceputul anului unul din magazinele din Galati a fost transformat in XXL Mega Discount.

Noul magazin Billa din Iași se va afla pe strada Palat, numarul 1 la parterul magazinului Moldova Mall, si dispune de o suprafata de vanzare de 500 mp, unde sunt oferite la vanzare peste 7000 de articole.

"Prin noul magazin deschis la Iasi facem primul pas in strategia noastra de dezvoltare din 2013. In noua unitate vrem sa le oferim clientilor nostri o experienta de cumparaturi cat mai placută si posibilitatea de a se bucura de produsele si serviciile Billa intr-o noua locatie prietenoasa, mai aproape de fiecare dintre ei", a declarat Sorana Georgia, Director General Billa Romania.

Billa ofera in noul magazin o gama variata de produse, precum: fructe si legume proaspete, produse de panificatie si patiserie coapte in cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate si semipreparate de la vitrina de delicatese, alaturi de un bogat sortiment de carne proaspata, si alte produse. Ofertele si promotiile saptamanale sunt disponibile in catalogul Billa online sau tiparit.

Noul magazin Billa se deschide cu o oferta speciala pentru clienti, un bon valoric de 10 lei pentru fiecare 50 lei din valoarea bonului de casa. Promotia este valabila in perioada 1 - 6 martie 2013.

Deschiderea magazinului Billa din Iasi vine dupa ce de la inceputul acestui an cel mai important comerciant din Romania dupa cifra de afaceri Kaufland, a deschis 3 noi magazine in nordul Moldovei. Retailerii intensificand astfel eforturile de a acoperi si aceasta zona a tarii cu magazine de retail moderne.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping