BILLA a deschis un nou magazin in Constanta
30 Aprilie 2013
Billa Romania a ajuns la o retea de 72 de magazine in toata tara, dupa inaugurarea pe data de 26 aprilie 2013 a unui nou magazin in Constanta.

Noul magazin Billa din Constanta este situat pe Strada Rascoala din 1907 si este cel de-al 3 lea magazin Billa din Constanta. Magazinul ofera un spatiu de vanzare generos, de 500 mp, in care sunt amplasate peste 7000 de produse.

"Strategia noastra de dezvoltare pentru anul 2013 continua, dovada fiind noul magazin pe care l-am deschis luna aceasta, cel de-al treilea din Constanța. Locatia primului magazin deschis in anul 2013 a fost aleasa cu grija, Constanta fiind principalul centru economic din sud-estul Romaniei si un oras cu un potential ridicat de dezvoltare." a declarat Sorana Georgia Director General Billa Romania.

Cel mai nou magazin Billa deschis in Constanta ofera clientilor o gama variata de produse, precum: fructe si legume livrate proaspat in fiecare zi, produse de panificatie si patiserie pregatite in cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate si semipreparate de la vitrina de delicatese. Clientii pot descoperi promotiile comerciantului prin intermediul catalogului de oferte Billa, care are o aparitie saptamanala.

Magazinul ofera clientilor o promoţie speciala, in perioada 26 aprilie - 1 mai 2013, pentru fiecare 50 lei din valoarea bonului de casa clientii Billa vor primi un bon valoric de 10 RON.

Orarul de funcționare al noului magazin Billa va fi de luni pana sambata, de la 7 la 23, iar duminica de la 7 la 22.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping