Billa a deschis un nou magazin in Bucuresti
10 Iulie 2012
Saptamana trecuta lantul de magazine Billa a deschis un nou magazin in Bucuresti, acesta fiind a patra inaugurare din acest an

Magazinul deschis de catre Billa se afla in complexul rezidential New Town de pe strada Dristorului, la numarul 91-95, zona Baba Novac. De la deschidere si pana in data de 11 iulie 2012, clientii care cumpara de minim 50 lei primesc un bon de cumparaturi in valoare de 10 lei.

Retailerul doreste sa deschida peste 10 noi magazine in acest, de la 6 magazine deschise anul trecut. Cele patru noi magazine deschise pana in prezent se afla situate in: Targu-Mures, Arad, Galati si Bucuresti.

In acest an mai multi retaileri au anuntat planuri agresive de expansiune, cele mai agresive retele fiind: Mega Image, Profi si Lidl.

Pana in prezent Lidl a deschis 12 noi magazine si intentioneaza sa accelereze expansiunea cu inca 59 de noi magazine pana la finalul anului, in timp ce Profi doreste sa ajunga la aproape 150 de magazine Profi.

Cele mai multe magazine au fost deschise de catre Mega Image in acest an, peste 35 de noi magazine. La finalul anului 2012, numarul de magazine apartinand retelelor de comert modern ar putea depasi numarul de 1000 de unitati, daca expansiunea continua in acelasi ritm.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping