• Home
  • Shopping
  • Billa a ajuns la un numar de 68 de magazine pe piata locala
Billa a ajuns la un numar de 68 de magazine pe piata locala
9 Decembrie 2012
La finalul lunii noiembrie Billa a inaugurat doua noi magazine pe piata locala, in Bucuresti si Constanta si a ajuns la un numar de 68 de magazine in Romania.

Noul magazin Billa din Bucuresti este cel de-al 10-lea pe care reteaua il opereaza in capitala si se va afla pe Bulevardul Ferdinand I, nr. 118, cu un spatiu de vanzare de 636 mp si peste 6300 articole. Cel de-al doilea magazin din Constanța se afla pe Bulevardul Tomis, nr. 235 pune la dispozitia constantenilor un spatiu de vanzare de 695 mp, unde se vor gasi peste 6300 de articole.

"Pentru ca ne dorim sa fim mereu aproape de clientii nostri vrem sa le oferim posibilitatea de a se bucura de produsele și serviciile Billa in cat mai multe locatii, mai aproape de fiecare dintre ei. Cele doua noi magazine sunt pasi importantii in strategia noastra de dezvoltare, care va continua in ritm alert si in ultima luna din 2012", a declarat Sorana Georgia Director General Billa Romania.

Cele doua magazine Billa nou deschise ofera oferi clientilor o gama variata de produse, precum: fructe si legume livrate proaspat in fiecare zi, produse de panificatie si patisserie coapte in cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese, alaturi de un bogat sortiment de carne proaspata, precum si multe alte produse, de la alimente de baza sau bauturi si pana la articole cosmetice si de menaj.

REWE International AG este liderul de piata in Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie si unul dintre cei mai mari angajatori din tara. La nivel international, REWE International AG are un număr total de 72.000 de angajațI care lucreaza in aproximativ 3.600 de magazine. In anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12.83 miliarde de euro.

Pe piata locala Billa concureaza cu alti retaileri prezenti pe piata europeana, cum ar fi Lidl care a aniversat un an de prezenta pe piata locala dupa achizitia in 2011 a retelei de magazine Plus sau lantul de magazine Kaufland aflat pe primul loc dupa cifra de afaceri.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping