• Home
  • Shopping
  • Billa a ajuns la 71 de magazine, dupa ce a deschis 3 noi unitati in luna decembrie
Billa a ajuns la 71 de magazine, dupa ce a deschis 3 noi unitati in luna decembrie
17 Decembrie 2012
Pe final de an, perioada in care retailerii realizeaza cele mai mari vanzari, Billa a deschis mai multe magazine si a ajuns la un total de 71 de unitati pe piata locala.

Pe data de 6 decembrie, Billa a deschis doua noi magazine in Mangalia si Slatina. Magazinul din Mangalia se afla pe strada Portului la numarul 44A si dispune de un spatiu de vanzare de 857 metri patrati.

In Slatina, Billa a deschis in luna decembrie un magazin pe Aleea Muncii la numarul 2. Suprafata de vanzare este una mai generoasa fata de magazinul din Mangalia, de 918 metri patrati.

Odata cu deschiderea celui de-al treilea magazin din Cluj Napoca, pe data de 10 decembrie 2012, Billa a ajuns la 71 de unitati in Romania. Nul magazin din Cluj se afla situat pe Calea Dorobantilor si dispune de un spatiu de vanzare de 819 mp. In cadrul magazinului se afla expuse peste 7800 de articole, iar cele mai importante oferte saptamanale sunt prezentate in catalogul Billa.

Billa este parte a Rewe Group si este prezenta in Romania incepand cu anul 1999, timp in care a creat peste 3500 locuri de munca in tara.

Rewe International AG este liderul pietei de retail din Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie si unul dintre cei mai mari angajatori din tara. La nivel international, Rewe International AG are un numar total de 72.000 de angajati care lucreaza in aproximativ 3.600 de magazine, si o cifra de afaceri de 12,83 miliarde de euro, realizata in anul 2011.

Pe piata locala de retailer Billa concureaza cu nume importante din comertul de produse alimentare si nealimentare din Europa, cum ar fi Lidl, Carrefour, Auchan, care recent a devenit al doilea jucator din domeniu dupa achizitia a 20 magazine apartinand marcii Real, Kaufland, numarul unu dupa cifra de afaceri din 2011, dar si cu magazinele de cash&carry Selgros sau Metro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping