Baumax deschide al doilea magazin in Cluj
20 Martie 2012
Reteaua de bricolaj Baumax, urmeaza sa deschida in data de 27 martie un nou magazin in Cluj, la 5 ani de la aparitia primului magazin

Acesta este al 15-lea magazin deschis in Romania, ultimul magazin a fost inaugurat in Bucuresti, tot in luna martie, dar cu un an in urma. Magazinul va fi inaugurat in Cluj - Napoca, bulevardul Aurel Vlaicu la numarul 182, in data de 27 martie 2012.

Compania organizeaza si o campanie cu ocazia acestei deschideri, al carui premiu este in valoare de 10000 euro. In perioada 27 martie - 11 aprilie 2012, clientii care vor efectua cumparaturi de minim 50 lei si vor veni in magazin cu o cizma galbena distribuita de catre promoterii Baumax, in mai multe zone din orasul Cluj, au sansa de a castiga marele premiu.

Baumax este o companie infiintata cu peste 30 de ani in urma in Austria, care este prezenta in 9 tari din centrul si sud-estul europei. Baumax detine o retea de 67 magazine de bricolaj in Austria, 24 in Cehia si 15 in Slovacia si Ungaria. In anul 2009 cifra de afaceri inregistrata de Baumax a fost de 1.4 miliarde euro, iar numarul de angajati la nivel global a ajuns la 10000.

Principalii competitori ai Baumax, sunt reteaua de magazine Dedeman, lider pe piata de bricolaj, fondata de catre intreprinzatori autohtoni, care a ajuns la un numar de 26 de magazine, germanii de la Praktiker sau francezii de la Bricostore, dar si reteaua de bricolaj Obi.

In prezent cea mai extinsa retea de magazine de bricolaj apartine germanilor de la Praktiker, care insa in ultimul an s-a oprit din expansiune, iar numarul angajatilor a inregistrat o scadere de peste 10 procente.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping