• Home
  • Shopping
  • Auchan ar putea prelua reteaua de hypermarketuri Real
Auchan ar putea prelua reteaua de hypermarketuri Real
28 Noiembrie 2012
Lantul francez de retail Auchan ar putea cumpara in aceasta saptamana de la grupul german Metro reteaua de hypermarketuri Real din mai multe tari est-europene.

Dupa ce a anuntat la inceputul acestui an ca doreste sa vanda o parte din magazinele Real din unele tari europene, se pare ca in sfarsit grupul german a gasit si un cumparator interesat pentru aceasta tranzactie, si anume lantul francez de hypermarketuri Auchan, cu operatiuni si pe piata locala.

In cadrul tranzactiei ar putea fi cedate 95 de hypermarketuri Real aflate in Romania, Rusia, Polonia si Ucraina. Majoritatea magazinelor se afla in Polonia, 54 de magazine si in Romania, unde activeaza 24 de magazine sub marca Real.

Real a intrat pe piata locala in 2006, insa rezultatele nu au fost cele asteptate, in timp ce Auchan detine in prezent 10 hypermarketuri. Prin aceasta achizitie grupul Auchan ar ajunge la 34 de hypermarketuri in Romania si afaceri de peste 1 miliard de euro.

Cei mai importanti retaileri de pe piata locala care au vanzari de peste 1 miliard de euro sunt Kaufland, care a depasit anul trecut grupul Metro si a ajuns pe primul loc dupa cifra de afaceri si grupul francez Carrefour.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping