• Home
  • Shopping
  • Auchan a deschis un nou hypermarket in Bucuresti
Auchan a deschis un nou hypermarket in Bucuresti
9 Decembrie 2012
Dupa achizitia a 20 de magazine de la Real, Auchan a deschis in aceasta saptamana si un nou hypermarket in Bucuresti.

Noul hypermarket Auchan inaugurat in aceasta saptamana in Capitala se afla in zona Giulesti si face parte din proiectul Auchan City Crangasi, o investitie de 20 milioane de euro. Este al 11-lea hypermarket deschis de retailerul francez in Romania, si vine dupa inaugurarea tot in acest an a hypermarketului din cadrul proiectului Palas Iasi.

Hypermarketul din Crangasi are o suprafata de vanzare de 5000 de mp, dar si o galerie comerciala cu 27 de magazine cu o suprafata de 24000 mp. Hipermarketul ofera clientilor o gama completa si adaptata de produse alimentare precum si toate produsele nealimentare de uz curent.

"Suntem bucurosi sa inauguram in cartierul Crangasi al 11-lea hipermarket Auchan in Romania, al 3-lea si primul Auchan City in Bucuresti, in proprietate cu Immochan. Centrul Comercial Auchan Crangasi a fost construit numai de companii romanesti in mai putin de 6 luni iar rezultatul este spectaculos. Locuitorii din cartier vor fi foarte fericiti sa descopere Auchan City Crangasi...un magazin luminos, colorat, primitor, modern, si mai ales ieftin", a declarat Patrick Espasa, Director General Auchan Romania.

Centrul Comercial Auchan Crangasi asigura pe langa hypermarket o gama larga de produse si servicii: presa, farmacie, telefonie si internet, servicii chei, asigurări, cadouri, agentie de voiaj, optica, florarie, restaurante dar si magazine de imbracaminte si incaltaminte, electronice si electrocasnice, echiparea casei, sanatate si frumusete si altele.

Accesul la centrul comercial se realizeaza de la piata Crangasi dar si din bulevardul Giulesti. Pentru o conexiune rapida cu statia de metrou Crangasi, tramvaiul 41 dar si celelalte mijloace de transport in comun, Auchan a introdus 2 linii de maxi-taxi gratuit, pe parcursul intregului program de functionare a centrului comercial, zilnic intre orele 8 si 22.

Auchan a ajuns dupa preluarea Real, la afaceri cumulate de peste 1 miliard de euro in Romania, si se vor lupta aproape de pe pozitii egale cu nemtii de la Kaufland, liderii pietei, care au inregistrat anul trecut vanzari de aproximativ 1,3 miliarde de euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping