• Home
  • Shopping
  • Anvelope in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi
Anvelope in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi
27 Noiembrie 2011
Cardurile de cumparaturi de la Banca Transilvania, ofera posibilitatea achitarii in rate fara dobanda a anvelopelor achizitionate de la magazinele partenere.

Clientii pot plati in maxim 12 rate fara dobanda, anvelopele cumparate si in plus pot primi puncte bonus. Printre magazinele participante se numara reteaua de bricolaj Praktiker. In plus in aceeasi retea de magazine cumparaturile efectuate la raionul de decoratiuni interioare beneficiaza de o reducere de 20%, daca sunt platite prin cardul de credit.

Programul Star BT, permite acumularea de buncte bonus la orice plata efectuata cu cardul de cumparaturi si plata in rate fara dobanda de maxim 12 luni, la comerciantii parteneri: Flanco, pcfun, emag, editura Nemira si alti comercianti afisati pe site-ul bancii. Banca ofera 0.3% puncte bonus la platile efectuate in Romania si 0.1% la cele din strainatate, valoarea unui punct onus este de 1 leu.

Cardul de credit MasterCard Forte are o dobanda fixa de 24%, cu o taxa de administrare anuala de 25 lei, iar perioada de gratie oferita atat pentru tranzactiile comerciale cat si pentru retragere numerar, este de 55 zile.

Banca deruleaza o promotie pana la sfarsitul anului prin care orice card de cumparaturi MasterCard Forte solicitat pana la sfarsitul anului beneficiaza de 50 lei in puncte bonus, plus 10 puncte la prima tranzactie efectuata.

Oferta completa poate fi comparata in sectiunea carduri de credit


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping