Anotimpul schimbarilor
7 Martie 2013
La inceputul fiecarui an ne propunem mereu sa facem mici ajustari la stilul nostru de viata.

Visam cu ochii deschisi la momentul cand o sa fim mai putini viciosi, mai curajosi, eventual sa achizitionam masina la care ne gandim de ceva vreme si poate cu putin noroc sa ne mutam intr-o casa noua, mai mare si mai confortabila.

Brusc suntem constienti ca avem nevoie de un upgrade la viata, de un mediu civilizat, in care sa ne simtim in siguranta. Apoi ne lipseste spatiul, da spatiul de depozitare unde sa ne incapa toate cele adunate in ultimii ani, de care nu putem sa ne despartim.

Ne dorim sa fim aproape nu doar de centrul orasului sau de serviciu, dar si sa ne simplificam viata, sa avem totul la indemana: supermarket, banci, gradinita, mall, sa scapam de timpul irosit in trafic, sa acordam mai multa atentie celor dragi.

Cat de placut ar fi sa petrecem mai mult timp in aer liber, sa ii scoatem pe cei mici la joaca in parcul din apropiere, sa facem 30 de minunte de miscare zilnica, sa ne relaxam la o cafea pe terasa apartamentului si sa uitam de grijile cotidiene? Daca ai avut macar unul dintre aceste ganduri in ultima perioada inseamna ca a venit momentul sa faci faci o vizita la showroomul NewTown Residence.

Aici o sa gasesti mult mai multe motive sa zambesti si sa iti incepi fiecare zi multumit si relaxat. Apartamentele puse la vanzare sunt in aceasta perioada la preturi promotionale, care te vor surprinde si impulsiona sa schimbi locul si norocul. Iar daca nu esti pregatit pentru un angajament serios sau pe termen lung, poti sa incerci o perioada de proba si sa locuiesti cu chirie, cu preturi incepand de la 400 de euro + tva pentru apartamentele de 3 camere cu suprafete generoase si terase spatioase.

Te asteptam la showroomul din strada Dristorului nr 91-95, la 100 metri de metroul Dristor 2 si 50 de metri de intersectia Baba Novac.

Pentru detalii viziteaza www.newtown.ro, Tel: 0755 599 000


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping