Altex si eMag se lupta in reduceri
1 Aprilie 2012
Ultima saptamana a lunii martie a fost marcata pe piata de IT&C de 2 campanii de reduceri desfasurate in paralel.

Startul a fost dat de eMag care a lansat incepand cu ziua de Luni, 26 martie o campanie de reduceri sub numele de Crazy Days, prin care, in fiecare zi, cate o gama de produse beneficia de o reducere consistenta.

Astfel, ziua de luni a venit cu o reducere de 20% la laptop-urile Dell, Marti laptop-urile Toshiba au fost reduse cu 400 lei, Miercuri laptop-urile Asus beneficiau de o reducere de 20%, Joi a fost ziua imprimantele, produsele din aceasta gama comercializate sub brandul HP fiind reduse cu 25% in timp ce zilele de Vineri, Sambata si Duminica (30 martie - 1 aprilie) au adus reduceri importante la laptop-urile HP.

Campania eMag a fost urmata indeaproape, cu aproape aceleasi reduceri anuntate si de catre Altex. Spre deosebire de eMag, promotiile Altex s-au desfasurat pe parcursul a mai multe zile, incepand cu data de 26 martie si pana in 1 aprilie. Printre reducerile Altex se numara: 20% discount la laptop-urile Dell, 400 lei reducere la laptop-urile Toshiba, pana la 50% reducere la electrocasnicele mici, TVA-ul inapoi la televizoarele Sharp sau 200 lei reducere la laptop-urile Asus.

Pentru perioada care a mai ramas pana in sarbatorile de Paste ambii comercianti precum si ceilalti 2 mari jucatori din piata de IT&C, Flanco si Domo, vor pregati cu siguranta si alte reduceri, perioada de dinaintea Pastelui fiind cunoscuta ca o perioada in care achizitiile de produse electronice si IT&C sunt peste media anuala.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping