• Home
  • Shopping
  • 5% reducere la Praktiker folosind cardul Cetelem
5% reducere la Praktiker folosind cardul Cetelem
25 Martie 2012
Praktiker si Cetelem au lansat impreuna un card de credit co-branded care ofera o reducere de 5% la prima achizitie efectuata in magazinele Praktiker.

Promotia este valabila in perioada 15 martie - 31 iulie 2012 si consta in acordarea unei reduceri de 5% aplicata la tot cosul de cumparaturi, doar la prima achizitie efectuata.

Reducerea este acordata tuturor articolelor Praktiker, cu cateva exceptii: produsele care fac parte din alte promotii precum si articolele care sunt incluse in cataloagele Praktiker in perioada 15 martie - 31 iulie 2012.

In plus, aceasta campanie promotionala nu se cumuleaza cu celelalte reduceri active in magazinele Praktiker precum "Cupon Bosch 10 lei", Voucher invitatie la cumparaturi in magazinul Constanta discount 5%" sau "Vinerea nebuna".

Cardul de credit co-branded Cetelem-Praktiker are drept facilitati: emitere si activare gratuita, 0% comision pentru platile cu cardul de credit la comercianti, perioada de gratie de pana la 60 de zile cu dobanda 0% precum si posibilitatea de a plati produsele achzitionate in mai multe rate fixe.

Mai multi comercianti au lansat carduri de cumparaturi, co-branded cu Cetelem, printre acestia numarandu-se Bricostore, Flanco, Cora, Auchan sau Dedeman.

Cetelem este una dintre cele mai importanta institutii financiare non-bancare din Romania, facand parte din grupul financiar francez BNP Paribas Personal Finance. Produsele de finantare promovate de Cetelem includ toata gama de produse aflate si in portofoliul unei banci comerciale: credite ipotecare, de nevoi personale, consum precum si carduri de credit.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping