• Home
  • Shopping
  • 10% reducere la biletele CFR cumparate online
10% reducere la biletele CFR cumparate online
1 Aprilie 2012
CFR Calatori si Mastercard continua campania de promovare a platilor online pe platforma online cfrcalatori.ro, oferind o reducere de 5% din pretul final.

Reducerea de 5% se aplica tarifului deja redus cu 5% (reducere acordata pentru cumpararea online a biletelor de tren) in cazul in care achizitia se efectueaza cu un card MasterCard sau Maestro.

Beneficiati de aceasta reducere indiferent de banca emitenta a cardului, de valoarea tranzactiei sau de destinatia calatoriei.

Singura limitare este cea a valorii totale a tranzactiei care nu trebuie sa depaseasca 600 de lei.

Promotia este valabila in perioada 1 aprilie - 30 iunie 2012 si se desfasoara pe www.cfrcalatori.ro.

Cumpararea biletelor de tren online necesita inregistrarea pe siteul cfrcalatori.ro, dupa efectuarea platii acesta clientul urmand sa primeasca pe e-mail biletul electronic, care nu este onligatoriu a fi tiparit, identificarea in tren putand fi efectuata pe baza actului de identitate sau a ID-ului de pe bilet.

Promotia desfasurata impreuna de catre CFR Calatori si MasterCard a inceput in 15 iunie 2011 cu o reducere de 10%, discount-ul a crescut la 25% pe parcursul lunii decembrie 2011 si a scazut apoi la 5% incepand cu 1 ianuarie 2012.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Shopping